2009. szeptember 4., péntek

Még 3 óra és elindulunk...

Sziasztok,

11:00
Kb. 3 óra múlva, azaz 2 körül elindulunk. Életem legnagyobb és egyik legszebb utazására készülök. Mivel szeretnék minél több infót megosztani Veletek, ezért úgy gondoltam, hogy ha lehetőség van, akkor fogok új behegyzést írni. Szóval lesz olyan nap, hogy napi 2-3 bejegyzés is lesz és előfordulhat az is, hogy 2-3 napig nem tudok jelentkezni, sőt lehet, hogy egyes bejegyzések Update-elve lesznek :)
Még mindig nem lövöm le a célpontokat, de annyit elárulok, hogy érdemes lesz velünk tartani.
Annyit elárulok, hogy Ferihegy 2A-ról indul a repülőnk hajnalban :)

UPDATE:
05:30
Megérkeztünk a repülőtérre. A modern technika csodáit kitapasztalva néhány perc alatt sikerült is a check-in. Ablak mellett utazunk. 6:40-kor van a beszállás, 7:10-kor repülünk. Első állomásunk Párizs lesz, ahol kemény 4 órát fogunk várni a másik gépünk indulására. Szóval nem Franciaországba megyünk, itt csak megpihenünk. Az út nagyobbik része még hátra van :)
Sok légitársaság gépével utaztam már, de valahogy az Air France mindig kimaradt. Kiváncsi vagyok, hogy a csigazabálók mit virítanak.
A beszállásra várva beültünk a egy kávéra, meg egy szendvicsre, amit 2850 Ft-ért meg is kaptunk. (na jó volt benne 2 üdítő is). Szóval tudják, hol lehet lehúzni az embert :)



Az a bizonyos kávé és a szendvics a Ferihegyi reptér várójában

Gyertek minél többször, hogy ne maradjatok le az utazásunk részleteiről.

Ölelek Mindekit

12 megjegyzés:

Ányi írta...

:-) Jó felhőnézegetést, azokat imádom!
Az árak meg... no comment :-)

Christine írta...

Izgatod itt az emberek fantaziajat! :-))Tessek mar elarulni hova mentek!?!? :-)) Ha Parizsba szaltok at es az ut java meg hatra van akkor ..... jo eselyel a tengeren tulra indultok valahova az amerikai kontinensre. Ha oda akkor szivesen elbujnek a zsebedbe, mert mar nagyon vagyom vissza. Mondhatni egyre inkabb honvagyam van.:-)

Secima írta...

De jó, hogy már jelentkeztél is. További jó utat!

Unknown írta...

Tuti, hogy mindennap olvasni foglak :) mostmár tudom, hogy hova mentek, én elfértem volna ám kicsi poggyászban is ;) Mégegyszer jó utat, jó időt,

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Budaházi Brigitta írta...

Jó utat LaceE és Ari! Hű, a repülőről való lefelé nézegetést én is nagyon szeretem! Meg azt mikor felszállunk!!! Lehet az épp Afrika is, csak akkor az időeltolódás, amit múlt vasárnap mondtál, nem passzol... no, de gondolom már Párizs közelében jártok, és estére már kiderül a nagy titok! :) Jövök én is mindig majd, ahogy tudok!

Izabella Szabó írta...

Én is nagyon kíváncsi vagyok!Van egy tippem...Feltétlen jövök és olvaslak,tetszenek a beszámolóid!Jó utat és kellemes felhőnézegetést!

Kata írta...

Nagyon izgalmas és titokzatos bevezető :) Most már igazán kíváncsi vagyok! Gyönyörű utat kívánok! :)

Rucola Designs írta...

Már itthonról drukkolok nagyon, hogy minden a legszuperebbül alakuljon! Vááárom a híreket! :)

altalena írta...

Szeretem ezt a játékot, csurrantasz, cseppentesz egy kis infót... úgy izgulok!! Kiváncsi is leszek a fejleményekre, úgy hogy jövök szorgalmasan és iszom szavaid:D

Kriszta (hozak) írta...

Nagy az izgalom a blogodon. Szórakoztató olvbasni.

Noncsi írta...

Jó utat kívánok!!! :)