2009. július 6., hétfő

Fotókönyv: Horvátország 8-9.oldal

Kezdek kicsit kétségbe esni. Megnéztem jó pár elkészült fotókönyvet. Hááát... az enyém nagyon pasis és nagyon egyszerű. :) De nekem ez tetszik. Még rengeteget kell tanulnom. Szeretnék egyszer eljutni olyan szintre, mint Krisssz, akinek a barcelonai fotókönyve számomra az etalon.
Itt tartok a 8-9. oldallal:



Felhasználtam:
Háttér, hullám: Moncsi: 100% nyár kitből
WA: Kovaxka 100% nyár kitből
Glitter paca: Timo: 100% nyár kitből
Ispiráció: YIN: 127 template

Szeretnék egy játékot indítani - csak, hogy stresszeljelek Titeket még egy kicsit:
Azok között, akik a fotókönyvem blogbejegyzéseihez hozzászólnak, akár véleménnyel, akár javaslattal, a könyv elkészültekor kisorsolok egy 5$ értékű vásárlási lehetőséget, a nyertes által választott shop-ból. Minden egyes hozzászólás egy újabb esély a nyerésre. Sorsolás: legkésőbb július 31-én (de nagyon remélem, hogy előbb elkészülök vele).


Szép hetet Mindenkinek:

9 megjegyzés:

Mariann írta...

Micsoda ötlet! Micsoda inspiráció! :)) Egyébként meg miért baj, ha egy pasi pasisat csinál? Mégtöbb mütyűr elnyomná a fényképeket, néha a kevesebb sokkal többet ér szerintem.

Ányi írta...

Nem baj, ha pasis, legalább így lacis :-)
Nekem a WA-ról itt az ugrott be kapásból, hogy én egy kis színátmenettel látnám el, pl feketéből közép-sötétszürkébe ill. a hullámokat az árnyék alá tenném. Ja, meg kapcsoznék egy kicsit, de ez már egyéni máni a :-))). De egyébként szupi és ne stresszeld magadat Krissszel :-) Majd Barcelonáról te is olyant fogsz csinálni egy év múlva!
Ui: Aranyos vagy, hogy hiányoltál, nekem is jöhetnékem van, de most csak ennyire futja :-(

altalena írta...

Szerintem is így jó, ilyen pasisan:D Szerintem nagyon klasszakat készítesz, és hihetetlen gyorsasággal fejlődsz..:)*

Osli írta...

Nem tudom mi bajod az oldalakkal. Szerintem nagyon szuper lesz a könyv. Köszi, hogy megosztod velünk ilyen formában. Majd milyen jó lesz kézbe venni!

Unknown írta...

Ez az oldal is tetszik, főleg ahogy a fotókat elrendezted :)

Rucola Designs írta...

Nekem is bejön, a világon semmi baj nincs vele! És milyen király benne a wordart! :D Szuper lesz a fotókönyv, nyugi!

Ányi írta...

Wowwwwwwwwwww!

eagleszem írta...

Nekem nagyon tetszik! Minden benne van, ami egy igazi nyaralásban a legjobb! Tetszenek a kavicsok, és a tengerfenék képe.

eralilla írta...

Most más gépről nézem, így megint látom a képet. Gyorsan írok is. A kapcsozás nálam is nagyon bejön, s a két kis kép a körökben szuper ötlet. Szép nyári színek...nem tudom mi bajod ? (Egy kérdés. alul a hullám direkt ferde? Én mondjuk teljesen letenném a kép aljára, s még kicsit árnyékolnám, domborítanám)
csak így tovább!