2010. június 24., csütörtök

Nagy utazás 2010: 13.nap

Ma nagyon rohangálós napunk volt. Sok helyen jártunk, sok mindent néztünk meg. Mutatom a legfontosabbat.
Reggel megvettük a 4 napos belépőjegyet a Disney Parkokba - 4 nap, 4 parkba 65.000 Ft/fő
Elindultunk az Epcot Centerbe. Ez a gömb a jelképe, egy időutazást lehet végignézni benne:

Annyira meleg volt ma, hogy az "utazás" után inkább valami izgalmasabbra vágytunk, így rövid körülnézés után, átmentünk a Disney's Hollywood Studioba. A parkok egymástól néhány mérföldre vannak, de meg van oldva, hogy az átjutás ingyenes és gyors legyen. Lehetőség van busszal, vonattal vagy hajóval átjutni egyik parkból a másikba néhány perc alatt.

Itt már több dolgot is megnéztünk. Először a Terror tornyára ültünk fel, ami egy lift székekkel egy szellemtoronyban. A lift felvisz sok emelet magasba, majd onnan leszakad és zuhan lefelé a föld felé. Imádom az ilyeneket. Mindenki sikoltozik én meg csak hangosan nevetek.Ezután az egyik kedvenc hullámvasutamra szerettem volna felülni, az Aerosmith-re, de olyan sokan álltak sorba, hogy nem volt hozzá türelmem. Inkább beültünk a Szépség és a Szörnyeteg musicalre. már láttam egyszer, de most is szívesen néztem meg.Ezután egy hollywood-i kaszkadőr showt néztünk meg autósüldözéssel, robbantással, lövöldözéssel és minden izgalmassal, ami egy amerikai akciófilmből ki sem maradhat.Megnéztünk egy Indiana Jones forgatást és felültünk egy Star Wars szimulátorra, de ezek nem voltak annyira érdekesek.Innen átmentünk arra a helyre, amit Magyaroszágon Disneyland-nek hívunk, de itt csak Magic Kingdom.Mögöttünk a Disney Hercegnők kastélya


És közelebbről


Ezután még bementünk az elvarázsolt kastélyba, amit a láthatatlan lovag őriz


Mire kijöttünk, már azt vettük észre, hogy este 8 óra van és hulla fáradtak vagyunk, így haza indultunk. Terveztünk még egy kis jakuzzit, de már erőnk nem volt kimenni, így inkább erőt gyűjtünk a holnapi folytatáshoz.

Majd jövök és mesélem az élményeket.
Szép napot Mindenkinek

2 megjegyzés:

Secima írta...

Klassz program. A Szépség és a Szörnyeteget én is szívesen megnéztem volna. :)

Rucola Designs írta...

Ti mekkora gyerekek vagytok!!!! :) De hát ez tök jó, élvezzétek csak meseországot! :)