2009. október 18., vasárnap

Egy szuper jó hétvége után...

Húúúú... Gyerekek, most értem haza. Tartalmas és érdekes hétvégén vagyok túl :)
Pénteken ebéd után indultam fel Pestre, ugyanis egyik kedves scrap társam és lányának Scrap kiállítását néztük meg.
Merikának és Tinának ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy ott lehettem és élőben is megcsodálhattam azt a rengeteg gyönyörű hagyományos oldalt, amit eddig csak e-gallériákban lefotózva láthattam. Én mondom, élőben még sokkal szebbek a hagyományos oldalak, mint képen. Gratulálok Mindkettőtöknek :)
A kiállítást Gigi nyitotta meg :)

Fotó: Secima Évi és Robi (köszi)
Akinek van ideje és lehetősége október 30-ig menjen ki Dunakeszire a VOKE József Attila Művelődési Központba és nézze meg ezeket a szépségeket.

A nap további részét a barátaimmal töltöttem:
Először vacsoráztunk és beszélgettünk egy jót Ildi barátommal, majd összefutottunk a többiekkel. A Szóda nevű helyen folytatódott az éjszaka. Hál'Istennek nem készültek fényképek a buliról. :) Rég jött már így össze a társaság és kicsit kirúgtunk a hámból :)

Szombat reggel (2 óra alvás után) pedig a Scrapbook.hu által szervezett hagyományos scrap tanfolyamon voltunk. Soha nem foglalkoztam hagyományos oldalakkal, de úgy voltam vele, hogy addig nem ítélem halálra, amíg ki nem próbálom :)

Fotó: Secima Évi (köszi)
Gigi és Betsie hatalmas szakértelmének és lelkesedésének köszönhetően elkészült életem első s.k. hagyományos scrap ajándéka:

Én olyan büszke voltam magamra és persze Gigire és Betsiere, hogy rávettek, hogy én is csináljam meg :) Hatalmas élvezet volt megcsinálni és hatalmas öröm volt a készet kézben tartani. :)
A tanfolyam második felében pedig egy igazi 12x12-es hagyományos oldalt kezdtünk el, amit még egy kevés munkával itthon be fogok fejezni (csak nem volt fényképem, amit rátegyek) és meg is fogom majd mutatni. És persze olyan jó volt, hogy megint találkoztam több emberrel a scrap csapatból :) Mindenki olyan szépet alkotott :)
Számomra az egész tanfolyam már azért is jó volt, hogy lássam azokat az eszközöket, amikkel készülnek ezek a gyönyörű oldalak :)

A délutánt pedig Ányiékkal töltöttem :) Imádom Őket is :) Jót beszélgettünk és fagyiztunk is.
Tényleg annyira jó a scrapbook, mert annyi embert összehoz és barátságok jönnek létre olyan emberekkel, akikkel valószínű soha nem ismerkedhettem volna meg, ha nincs a scrapbook.hu :)

Este Ervinnel szerettünk volna bulizni mégegyet, de annyira hullák voltunk mindketten, az előző éjszaka után, hogy inkább aludni mentünk :)

Ma délelőtt pedig jöttem haza Szegedre :) Otthon, édes otthon :)

További szép vasárnapot Mindenkinek :)

12 megjegyzés:

Janka írta...

Jó, hogy ennyire tartalmas volt a hétvégéd! Ugye, milyen klassz ez a hagyományos alkotás??? Én egyre jobban beleszeretek, pedig sokkal "macerásabb", mint a digi. Mégis... A kis üdvözlő tag-ed igazán jó lett! Szeretem ezt a színösszeállítást, és ezt a kicsit kopottas, vintage (?) stílust. Alig várom az első, igazi oldalad ;)

Rucola Designs írta...

Hát sajna, hogy csak a hétvégéd egyik felének voltam részese, az viszont nagyon király volt! :) Viszont széjjelirigykedem magam az utazós kártyinkád láttán! Nekem is kell ilyen!!! :)

Unknown írta...

Jó volt olvasni, hogy milyen szuperül sikerült a hétvégéd. A jókedved rám is átragadt :) Tök jó volt, hogy a kiállításon is tudtunk beszélgetni :) Tényleg hihetetlen a scrapbook, én is ennek köszönhetem, hogy ismerhetlek benneteket :)

Judit írta...

Irigykedem, irigykedem, irigykedem.
És gyönyörűet alkottál!

Merika írta...

Mi köszönjük hogy eljöttél és személyesen találkoztunk végre! Csak azt sajnálom hogy picit tudtunk beszélgetni és nem készült közös fotó sem ! Nem baj tanfolyam meg klubnap lesz még!!!! Szuper jó hétvégéd volt, így lehet igazán feltöltődni!

Osli írta...

nagyon tetszik amit csináltál, és alig várom már, hogy az oldalad is lássam. nagyon ügyi vagy :)

Ányi írta...

Jó volt ez a 7vége tényleg!
Én is naon örülök, hogy ismerhetlek, sőt személyes is, sőt mitöbb, hogy barátomnak tarthatlak :-)

Secima írta...

Szuper programjaid voltak! Örülök, hogy egyik másiknak én is részese lehetettem. :)

Kriszta (hozak) írta...

Klassz, hogy ennyi mindent be tudtál süríteni a javarészt scrap-hétvégédbe. Köszi, hogy megosztottad velünk!

eralilla írta...

Hát most igazán megleptél. Hagyományost is alkottál! Ez nem semmi. S az eredménye sem. Kíváncsi vagyok a teljes oldaladra is.

Unknown írta...

Azszem öregszünk...vagy csak túlsokat ittunk, és keveset aludtunk volna hozzá? :D everybody guess for him/herself ;)

Budaházi Brigitta írta...

Lacee az, hogy mi mindannyian ismerhetünk Téged, ez egy ajándék. Örülök, hogy két programot egymás társaságában tölthettünk! Boldoggá tett, hogy élvezted a tanfolyamot, és, hogy ilyen szépségeseket alkottál (hehe, mert én már félig tudom, amit a Többiek még nem!). Alig várom látni!