2009. július 6., hétfő

Scrapbook: G's dreamin'

Betti megkért, hogy csináljak egy képet azokból a képekből, amelyeken Gellértke alszik. A kérés az volt, hogy több kép legyen egy oldalon. Na, ez nem sikerült. :) Talán majd a következő. Ez a fotó nekem annyira magában kívánkozott az oldalra. Szerintetek?



Felhasználtam:
Háttér: Kovaxka: A nagy Levin készletéből
Maszk: Bouille Photomask_5 készletéből (freebie)
virágok és egyéb szépségek: Tiramisu Design: Summer Romantic kit

6 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Szerintem nagyon klassz lett az elrendezés, a kép duplázása. Én is szívesebben dolgozom egy képpel, pláne, ha jó.:) A lila és a piros együtt most nekem egy picit sok, ha nem bántlak meg ezzel.

eralilla írta...

Már nem fárasztalak azzal, hogy megint egy csomó képedet nem látom. Ezt itt látom, s a scrapbook.hu oldalon az előbb írtam is hozzá. Itt csak ismételni tudom önmagam: Fantasztikus oldal lett. (Megnéztem a készletet is. Szuper. Kár, hogy nem ingyenes)

Secima írta...

Nekem nagyon tetszik. Én szeretek egy képpel dolgozni. De ide mégis elrejtettél egy kisebbet. Szerintem szenzációs lett. És nekem nem sok a piros és a lila, és szuper a hullám. :))

Ányi írta...

Egy szuper ötlettel megoldottad a feladatot :-) Nekem nagyon bejön ez a fáradtlila- erőspiros párosítás, a hulló szirmok meg a virgáos buborákok, valamint a kiskép melletti mütyürkézés is! A maszkot meg meg sem említem, mert imádom :-)

Unknown írta...

Szia! A kedvedért addig keresgéltem míg meg nem találtam a linket, ez az: http://www.jessicasprague.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=148 de sajna azt olvasom azt olvasom az oldal alján, hogy csak júni22-28 között volt ingyenes a regosztráció :(

Babi írta...

Nagyon édes! És ütősek a színek. A kövi tanfolyam ebből a tárgyból lesz.. :D