2009. július 24., péntek

Megérkeztünk Siófokra

Ez egy nagyon érdekes nap volt. Eddig. Szóval délelőtt Pestre értünk. Pesten együtt ebédeltem Kovaxkával és Secimával. Ma találkoztunk először. Meg kell mondjam, hogy nagyon kedvesek és aranyosak és remélem nem utoljára találkoztunk. Tényleg úgy tudtunk beszélgetni, mintha ezer éve ismernénk egymást. Olyan gyorsan eltelt az a két és fél óra, mintha csak egy kávéra ültünk volna be. Készült ám közös fotó, de itt vettem észre, hogy ezen a laptopon nincs kártyaolvasó és az adatkábelt is otthon hagytam. Így ezt majd otthonról pótolom. Volt vagy 4 óra mire Pestről el tudtunk indulni. Eddig volt a kellemes rész. Az autópályán ezerrel leszakadt a bal hátsó gumink. Majdnem elszálltunk, de szerencsére az utolsó pillanatban megtudtam fogni az autót. Így minden probléma nélkül meg tudtunk állni. Némi rendőri és benzinkutas segítséggel szereztünk új gumit és 8-ra már ide is értünk Siófokra. A nagy izgalomra meg is ittam rögtön 2 deci Vilmost. Szóval bocsi ha helyesírási hibáim vannak. És még csak most kezdődik az este. Erről majd holnap mesélek.

További szép estét mindenkinek

10 megjegyzés:

Secima írta...

Huhhh! Ezt szerencsésen megúsztátok. Mármint a defektet. Most már remélhetőleg csak kellemes időtöltés lesz.
Nekem Vilmos nélkül is vannak helyesírási hibáim.
Jó volt veled találkozni és én is remélem, hogy nem ez volt az első és utolsó.

eralilla írta...

Na, már megint irigykedem. A találkozásért. (Néha én is úgy szeretnék valakivel...) A nyaralásért. Legyen jó időtök.
A majdnem balesetért nem, viszont örülök, hogy nem lett gond. (Lám a férfi vezetők azért tényleg tudnak. Én biztos leblokkoltam volna.)
Viszont nekem itt van egész éjszakára a net, s olvashatom az érdekes blogokat, alkothattok...

Rucola Designs írta...

Hú, LaceE, de örülök, hogy szerencsésen megúsztátok!!! Jó pihenést és feltöltődést, mert szeretnénk még veled találkozni! :)

Ányi írta...

Ó, jajj, ne ijesztegess, te őrült! Inkább igyál még egyet :-) Tali meg tudtam, hogy szupi lesz!

Kriszta (hozak) írta...

Nagyon szerencsésen ért véget a kalandotok. Örülök, hogy a találkozótok jól sikerült. Fejfájásmentes másnapot kívánok!

Osli írta...

Én is örülök, hogy jól sikerült a tali. Annak viszont nem, hogy ilyen izgalmaknak voltatok kitéve! Remélem most már csak jó dolgok következnek! Jó pihenést kívánok, érezd jól magad.

Noncsi írta...

Jó nyaralást kívánok nektek!
Milyen egyformák vagyunk valamelyest: egy időben mentünk Németországba a testvéreinkhez. Most pedig mi is megyünk a Balatonra, igaz csak vasárnaptól egy hétre! :)))

Merika írta...

Örülök hogy nem lett nagyobb gond! Jó pihenést kívánok! (Ha tudom hogy Pesten taliztok kézba kphattad volna a lapodat, most még izgulj egy kicsit!)

ilgya írta...

Érezzétek jól magatokat!!!

eagleszem írta...

Húú! Szerencsésen megúsztátok! Még jó, hogy nem kormámyzott kerék volt. Helyettem is igyál vilmost:D