2009. szeptember 28., hétfő

23.nap Las Vegas - a kaszinók fővárosa

Tegnap ígértem, hogy majd mutatok képet a szállásról. Hirtelen csak a medencéről találtam egyet :)



Reggel Ari sokáig aludt, közben én felfedeztem a környéket. Las Vegasnak ez a része, ahol az üdülőnk van teljesen olyan mint Orlandó: Mindenhová autópálya vezet, az út mellett Hatalmas áruházak és éttermek sora. A szállodánk mellett van az egyik lenagyobb Plaza jellegű áruház, ahová reggeli után egyből le is mentünk költeni egy kis pénzt. Szerencsére rögtön megtaláltuk a Tommy Hilfiger boltot, ahol egy fél bőröndnyi ruhát be is vásároltunk az otthoni árak töredékéért. És persze mondani sem kell, hogy az itteni fazonokkal magyarországi üzletekben nem is nagyon találkozni :)Bevásárlás után elindultunk felfedezni a Strip-et. Képeken már láttam ezeket a szállodákat, kaszínókat, de nem gondoltam volna, hogy ezek ilyen hatalmasak. 2 közvetlen egymás mellett lévő szállodát levegőben futó "villamosok" kötik össze szállítva a pénzüket költeni akaró vagy a pénzt nyerni vágyó turistákat. Először a MGM kaszínóba mentünk be. Hatalmas.


Szűz kézként és kis naívként bedobtam 1$-t :D 2 pörgetéssel el is vesztettem.


Gondoltam én, hogy 1$ semmi. Átültünk egy másik géphez. 5-5$-t bedobtunk, majd még vagy 20-25-öt. Ha jól emlékszem összesen 27$-t félkarú rablóztunk volna el, amikor az a gépben már csak 15$-unk maradt. Kitaláltuk, hogy ne 1$-os téttel játszunk hanem 5-tel :)Első pörgetés. Semmi. Második pörgetés: kijött 2 szerencs pörgetés amivel 50$-t nyertünk. A maradék 5$-ral együtt gyorsan ki is vettük a gépből és rohantunk beváltani.

Az első nyereményünk

Úgy voltunk vele, hogy dobjuk be ismét a gépbe azt a pénzt, ami a nyereményünk volt (kerekítve 15$-t). EZ 3 5$-os pörgetésre lett volna elég, amikor a másodikra 100$-t nyertünk :D

Megint nyertünk
Még egy 20-ast eljátszottunk, de azzal már nem nyertünk, de így is +80$-ral zártuk az első kaszinózásunkat. Fülig érő szájjal mentünk a többi kaszinóba. Megegyeztünk, hogy ma már nem játszunk többet, inkább együk-igyuk el a nyereményt. A kaszinók étterei, büféi olyan árkategóriákat képviselnek, hogy még a gazdagabb amerikai vagy japán turisták sem mennek be. Minden étterem kongott. De megünnepelve a nyereményt 6 $-ért vettünk egy 3 falatos hotdogot és egy 4$-os 3 decis ásványvizet. Amit persze az épületen kívül 4-5 ért megkaptunk volna (plusz egy sörrel). Amikor megláttuk meg is ettük a másik hotdogot is és még a "sört" is megittuk hozzá :)



Ezután még szétnéztünk a New York, New York, a Luxor és a Mandala Bay kaszinókban. Nagyjából mind ugyanarról szól: hogyan veszítsen minél több pénzt a betérő vendég.

New York, New York

belülről




Luxor
Ezután visszajöttünk a szállodába, mert ez a 34 fok (ráadásul a sivatag miatt nagyon száraz a levegő) nagyon kikészített minket.Felfrissülésképpen némi itallal lementünk a jakuzziba áztatni fáradt testünket.



Majd észre vettük, hogy a medencék mellett egy vízesés is található. Egyre jobban tetszik ez a hely :)



Szerettünk volna este Britney Spears koncertre menni, de amikor kimondták a jegyárakat (2x annyi mint a pesti Madonna koncert volt), úgy döntöttünk, hogy hanyagoljuk. De azért más koncertről még nem mondtunk le.Holnap korán kelünk, mert az egyetlen kirándulásra indulunk Vegasból. De erről majd holnap mesélek.
Üdv Mindenkinek

6 megjegyzés:

Janka írta...

Azért így ki lehet bírni! Gratula a nyereményetekhez! Remélem, többet nyertek, mint vesztetek ;)

Unknown írta...

Csúcs helyeken jártok :) Tök jó, hogy még nyertetek is :))

Christine írta...

Gratula a nyeremenyhez! Elvezzetek helyettunk is! :-))

Rucola Designs írta...

Aztán nem megrészegülni! :D Az amcsi sörtől nem is lehet, a játékra gondoltam! :) Lélekben együtt hotdogozom veletek, jó szórakozást! :)

Osli írta...

Ez a medence nem semmi a bejegyzés elején! Már ezért megérte elmenni :)
Gratulálok, hogy sikerült nyernetek is ;)

Budaházi Brigitta írta...

Hehe, ez ám a jó élet! Gratulálok a nyereményetekhez, így van, egyből el KELL költeni! :D :P A szálloda is nagyon tetszik! Ja, és az a sörözős képed (talán nem véletlen), nagyon emlékeztet az SB.hu-s avatarodra. Le is lehetne akár cserélni erre. :D