2009. szeptember 17., csütörtök

12.nap: New York - a pihenés napja

Ma muszáj volt pihennünk, mert teljesen készek voltunk az elmúlt napok mászkálasa után. Ezért ma "csak" 4-5 órát sétáltunk. Mivel a tegnapi 30 fok után ma egészen 18-20 fokig lehült az idő és én semmilyen őszi ruhát nem hoztam magammal, ezért valami felső után indultunk. Azt hiszem azt még nem írtam, hogy a 2 kedvenc márkám közül az egyik a Tommy Hilfiger. Egész véletlenül ezen héten hétfőn nyitotta meg a világ legnagyobb üzletét itt New Yorkban, ráadásul kb 5 percre a szállodánktól. Gondoltam ott tuti lesz valami nekem való. Érdekes az amerikai szabás: otthon az XXL-es méret pont jó rám minden szempontból. Itt mellben és hasnál tökéletes, de az újja kb 15 centivel hosszabb mint a karom, az XL-es pedig újban már majdnem jó, de legalább annyira feszült a hasamon mint egy biciklisnadrág. Pedig nagyon tetszett. Ez volt egy kis bevezető a mai nap egyik élményéhez. Lassan jöttünk volna ki az üzletből, amikor kit látok meg magam előtt? Magát Tommy Hilfigert. Eldobtam az agyam. Annyira felpörögtem, hogy odamentem hozzá, hogy had' készítsünk egy közös fotót. Nagyon kedves volt és a kezét nyújtva már pózolt is.

Ari is annyira izgult, hogy még a keze is remegett :)
Nekem ez akkora élmény volt, mintha Janka találkozott volna a Pattison fiúval :) Fél óra múlva még mindig hatása alatt voltam. Az I-re már csak az tette volna rá a pontot, ha egy sarokkal odébb a másik kedvenc márkám tervezője Giorgio Armani is szembe jött volna :) De azért nem vagyok telhetetlen :) Örök emlék marad így is.
A nagy izgalmak után meg is éheztünk. Már napok óta szemeztünk egy étteremmel, ahol a pincérek a felszolgálások között és alatt mikrofonba énekelnek.


Az étterem berendezése és a pincérek öltözéke a 70-es, 80-as évekbeli Amerikát idézik. Nagyon jól éreztük magunkat. Mivel imádom a steak-et és New Yorkban vagyunk, muszáj volt New York-i steak-et ennem, hozzá jó kis amerikai Bud-dal. :)


Kaja után még sétáltunk egy keveset, majd az egyik színháznál kisebb tömeget láttunk (30-40 fő). Megkérdeztem, hogy kire várnak. John Stamos-ra. Magyarországon Őt leginkább a Bír-Lak című sorozat főszereplőjeként ismerhetjük. De imádtam ezt a sorozatot (ebben tüntek fel először az Olsen ikrek még 2-3 évesen). Ő is könnyen ráállt egy közös fotóra :)


Mára ez nekem már annyi élmény volt, hogy nem is vágytam már másra. Néhány boltba még benéztünk, megnéztük, hogy a mosoda hány óráig van nyitva, mert még mosnunk kell mielőtt szombaton tovább repülünk egy még izgalmasabb helyre. :)
A mai napba csak ennyi fért bele, mert muszáj volt pihennünk egy kicsit. Remélem azért holnap ennél többre is képesek leszünk. :)

Várlak Titeket holnap is.

Üdv

10 megjegyzés:

Judit írta...

Még izgalmasabb helyre? Képtelenség!!!!

Christine írta...

Na most teljesen felcsigaztal! Hova tudtok meg izgalmasabb helyre menni?
Amugy tuti biztos lettem volna benne hogy az amerikai XXL nagy lesz rad. :-))

Unknown írta...

Hű, Tommy Hilfiger, és John Stamos :)))tööök jó, hogy összefutottál velük :) (A Bír-lak-ot én is bírtam ám ;)) Kíváncsian várom a holnapot! :D

Osli írta...

A 'pihenés' ellenére izgalmas napban volt részetek megint.
Engem leginkább az fogott most meg, hogy repülővel álltok tovább, tehát nem a közelbe mentek. Kíváncsian várom a folytatást :)

Janka írta...

Hát nem semmi! Ennyi "nagy ember" egy nap! Kedves, hogy említetted, de azért annyira nem vagyok oda a "Pattinson fiúért", mint te TH-ért ;) Viszont egy találkozásra azért nem mondanék nemet ;)

Merika írta...

Én már csak ámulok-bámulok! Sárga vagyok az irigységtől, szuper élményekben van részetek! Csak annyit, hogy TH cuccokat gyártottunk bérmunkában sokat, amíg megvolt a Váci Kötöttáru(ott dolgoztam sok-sok évig)Nagyon igényes meló volt, és jó cuccok!!

Secima írta...

Örülök, hogy ilyen jól érzitek magatokat. :)) Egyetek-igyatok, lássatok sok csodát és örökítsetek meg mindent, hogy nekünk is részünk lehessen benne! :))))

Rucola Designs írta...

Aszta mindenit máááá! :D Pedig épp csak kidugtátok az orrotokat! :D Muszáj ám egy kicsit pihenni néha. A retró éttermet nagyon irigylem, csípem az ilyen helyeket! A Bud viszont nem sör, tudd meg, ezen a téren az amcsik véleménye nem számít, csak az enyém! :D:D Azér vegyél valami meleg cuccot, bár ki tudja, szükség lesz-e rá az izgalmas helyn??!! :)

Sziszi írta...

Sziasztok! Azt a mindenit, micsoda élmények! Csodaszép helyen/helyeken jártatok! Nagyon kellemes időtöltést és élményeket kívánok továbbra is! Vigyázzatok magatokra! Minden jót üdv: Sziszi

Unknown írta...

Erre csak azt tudom mondani: "Hát igen, ez Laci! Neki is csak ilyen a szerencséje!" ;)

Egyiket sem ismertem ;)