2009. szeptember 24., csütörtök

19.nap: pihentünk

Ma kipihentük az előző 2 nap kirándulásait. Nem is gondoltam, hogy például 1 óra búvárkodás annyira kifáraszt mintha egy kemény konditermi edzésen vettem volna részt.Délelőtt sétálgattunk, az üdülő területén, vásároltunk egy-két dolgot, meg gyönyörködtünk az állatokban.
Végre normálisan is látni lehetett az anyakrokodilunkat. Mert kiderült ám, hogy vannak kicsinyei is. 20-25 centisek és uszkálnak a tóban :)


A járdán peig szembejött velem az eddigi legnagyobb leguán. Annyira furcsa nekem, hogy ezek az állatok, csak úgy mászkálnak,mint otthon a kóbor macskák.


Délután pedig fürödtünk, olvasgattunk, söröztünk.


A Medence bárjában ma Mai Tai koktélból volt egyet fizet kettőt kap. Nem hagytuk ki az akciót és ha már ott voltunk, akkor kajáltunk is. Akkora adag nachost hoztak ki, hogy még vacsorára is maradt egy nagy adag belőle. nagyon ficsi volt.


6 óra után a szokásos 5-10 perces eső és lassan lemenő nap "küldött" minket "haza".
Ez a nap ennyi volt, de ilyennek is kell lennie, végül is pihenni jöttünk el otthonról :)
Holnapra tervezünk egy kisebb kirándulást, de hogy összejön-e az azon múlik, hogy mennyire leszünk fáradtak vagy inkább lusták kimozduni ebből a paradicsomi helyről :)

Üdv Mindenkinek

8 megjegyzés:

Janka írta...

A lényeg, hogy érezzétek jól magatokat. Nem baj, ha nem barangoljátok be az összes zegét-zugát annak a résznek. Egyébként tapasztalatból mondom, hogy nem jó, ha minden nap mentek, és sok mindent láttok, mert egy idő után, azt sem tudjátok, mit láttatok és mikor. :)
Várom a további beszámolókat! Küldjetek felém egy kis napsütést!

Christine írta...

Ilyen nap is kell hisz ahogy te is mondtad: vegul is pihenni mentetek. :-)) A lenyeg hogy jol erezzetek magatokat!

Rucola Designs írta...

Jaj, köszi a krokis és leguános fotókat! :) A krokodil nagyon rendes anya egyébként, cukik lehetnek a picik, de biztos nem nagyon lehet őket látni. Pihenjetek csak, nem lehet mindig menni szerintem sem! :)

Osli írta...

Na ez tényleg egy pihis nap volt :) tényleg kell ilyen is. szerintem biztos, hogy most is jól éreztétek magatokat :)
szuperek a fotók is, elhiszem, hogy nehéz megszokni a "háziállatokat" :)

pamacsdesign írta...

ÓÓÓ,én is olvaslak mindennap,és irigykedek persze,hogy milyen csodálatos élményeid vannak.De azért örülök,hogy megosztod velünk,nagyon jó élmény olvasni és nézegetni a képeidet.Panda

Unknown írta...

Hát pedig sajnálhatjátok, mert kurva jó idő van idehaza ! :)

Amúgy meg állítólag igazi ínyencségnek számít a leguán hús. Ki venné észre, ha egyet levadásznátok ?! Ugyan jelentsétek majd, hogy milyen volt ! ;)

További jó semmittevést!

u.i. Te komám, mi van a leveleiddel. Már 2 napja, hogy elküldtem a fordítást. Csekkold már le!

u.u.i. Dejjjjjóóóóóóó nektek ! :P

Unknown írta...

Jó kis pihizős napotok volt :) Tényleg kellenek az ilyen pillanatok is. Jah, egy leguánnal azért nem nagyon szeretnék összefutni... elég furcsik...

Unknown írta...

Édes úúúúúristenem !!!
Miért büntetsz ?!