2009. június 8., hétfő

Megérkeztünk Németországba


Tegnap este 9 óra körül megérkeztünk Frankfurtba. Hát, mit mondjak: 1.100 km az 1.100 km. Rendesen kifáradtam. Kb 10 óra effektiv vezetés után jól esett a pihenés. Utközben megálltunk párszor pihenni és néhány fotót készíteni. Olyan csodálatos felhök voltak, amiket meg kellett örökíteni.
Az utviszonyok nem voltak a legjobbak, mivel 40-50 km-enként változott az idöjárás. Hol szakadt az esö, hogy nem láttam az elöttem lévö autót, hol pedig pont a szemembe vakított a nap. Ráadásul ilyenkor még a vizes aszfaltról is visszaverödött a fény. Elég "kellemes" volt. :) De itt vagyunk, minden gond nélkül. A növérem nagyon finom halsalátával várt minket. Ez volt a nap fénypontja.
A mai nap beszámolója este vagy holnap reggel várható.
Üdv mindenkinek:


U.I: scrappelni majd csak otthon tudok :(

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Kellemes időtöltést kívánok!

Unknown írta...

Kedves gyerekek!
Laci nyavalygását félretéve :), örülök, hogy épségben odaértetek. És még kaja is várt. Hiába, a német és a testvéri vendégszeretet! :) Németország egy külön világ (már amennyire gyerekkori emlékeimben megmaradt :)) és biztos vagyok benne, hogy ez az egy hét sok élménnyel gazdagít majd benneteket... Aloha nektek! Ja? Nem Hawaii-ra mentettek?! Akkor Jolihajolihaoo! :D