2009. június 9., kedd

Németország: 2.nap

A reggelt egy Majna-parti sétával kezdtük. Nagyon tetszett, hogy a folyó part végig járdával van övezve és akár biciklivel akár kocogva végig lehet menni, ráadásul teljesen tiszta szmogmentes környezetben. Innen beértünk Frankfurt belvárosába, ahol kitaláltuk, hogy egy buszos városnézés az, ahol a szakadt turista a leggyorsabban, a legtöbbet láthatja a városból. 2x 15€-ért kaptunk 1 órányi tömény látnivalót. Egy dolgot sajnáltunk: miután leszálltunk a buszról, a tér másik felén egy másik cég ugyanezt az utat kínálta magyar nyelvü idegenvezetéssel megfüszerezve. Mostmár mindegy :)
Innen a Zeil nevü sétálóutcán szépen "haza" battyogtunk. Késöbb elmentünk Tamaráért a lovasiskolába. Itt simiztünk lovakat :) Este pedig megint jól bekajáltunk. A növérem megint kitett magáért: borsókrémleves, virslis levelestészta és desszertnek tiramisu volt a vacsora.
Ennyi volt a második napunk Frankfurtban.
Összeségében tartalmas napunk volt. Igazából én még mindig nem pihentem ki az ut fáradalmait.

Üdv mindenkinek:

3 megjegyzés:

altalena írta...

Azt hiszem pihenni, csak itthon fogtok:D:D Kiváncsian várom a képeket, biztos sok gyönyörűséget láttok majd:)

Kriszta (hozak) írta...

Az ember már a sok látnivalótól is elfárad, de hát "nyaralni mentél nem pihenni" -hogy anyukámat idézzem.
Legyen a mai is jó napotok! :D

Unknown írta...

Buszozás :D muhaha! Legalább tanultatok egy kis, milyen nyelvet is? Lengyelt? Hollandot? :D Nade a feeling, és az arc amikor egymás szemébe néztek: "Mit mondott, hol vagyunk?" :D

Laci még mindig nyavalyog...nem kell rá figyelni ;)