2010. június 13., vasárnap

Nagy utazás 2010: 2.nap

Nem felejtettem ám el bejegyzést írni, csak kicsit kimozdultunk ma este. Majd erről is írok pár szót kicsit később.

A mai reggelt a medencében kezdtük, nagyon jól delfrissültünk egy kis reggeli úszástól:



Ezután szétnéztünk egy kicsit Tampaban. Megnéztük, hogy hova lehet szórakozni menni (pl. Blue Martini - ahová valamelyik este tuti elmegyünk), plázáztunk, egyéb helyi fontos jelentőségűű üzleteket néztünk meg. Igazából a nagy forróság miatt nem nagyon tudtunk mást csinálni.

Délutáni programnak kitaláltuk, hogy elmegyünk Clearwaterbe a tengerpartra. (ez kb 45 km-re van Tampától) Fehérhomokos part és forró víz várt minket. Alig akartunk kijönni a tengerből. Ez a rész az, ahol a tengerbe folyt olaj nem szennyezte be a tengert.



Az egész települést az elmúlt években nagyon felújították, így egy modern nyaralóvároska összképét mutatta. Itt az a szokás, hogy mindenki megvárja a parton a naplementét és egy kisebb bulival kezdetét veszi az éjszakai élet.




A napkorong tényleg tűzpiros volt, ilyet otthon nem nagyon lehet látni.

Némi séta után visszajöttünk Tampába, majd Apollóval elmentünk a Tampához tartozó Ybor City-be. Ez egy kis városrész, ami csak a buliról és a szórakozásról szólt. Rengeteg fiatal és kevésbé fiatal szórakozik itt estéről-estére. Sajnos fotót nem készítettünk itt, mert buliba nem akartunk gépet vinni, de úgy kell elképzelni, hogy bár hátán bár, disco hátán disco sok-sok utcán keresztül. Ahol az "esténket" töltöttük, az a Sakál tanya nevű hely, amit tavaly Las Vegasban kihagytunk Arival. Most megláttam és nem tudtam ellenállni. A Sakáltanya az egyik kedvenc filmem, és aki ismeri az eltudja képzelni, hogy miről is szól ez a hely: csak fiatal lányok a pultosok, folyamatosan táncolnak, énekelnek a pult tetején. 100%-ban a film hangulatát éltük át. Ide még tuti vissza fogunk jönni valamelyik este.

Nagyjából ennyi volt a mai nap. Túl sok mutogatnivaló nincs, de rengeteg új élménnyel gazdagodtunk :) Holnap jövök az aktualitásokkal :)
Szép vasárnapot Mindenkinek

5 megjegyzés:

Janka írta...

hú, egy ilyen kocsmát én is megnéznék!!! :) további jó nyaralgatást! küldj erre egy kis jóidőt ;)

Christine írta...

Nem vagyok egy kocsmázós tipus, de egy ilyen helyet én is szivesen megnéznék. :-))

Rucola Designs írta...

Ha sör van (és nem Budnak hívják), akkor rossz kocsma nem lehet! :D Én a tengert és a naplementét irigylem! Wow, szauna itthon a gépnél is van. :)

Timcso írta...

Disco hátán disco?.....rossz hely nem lehet:) Jók a fotók!:)

eralilla írta...

Forró tenger, tengerparti naplemente! Nálam ez jönne be leginkább. Klassz fotók ismét. Köszi.