2010. május 23., vasárnap

Egy hosszú hétvége...

Eléggé el vagyok veszve mostanában. Szerencsére a jó idő beköszöntével én is ki tudok szakadni végre a számítógép elöl egy kicsit. Ez a hétvége is egy ilyen kiszakadós lett. Az egész egy jól sikerült pénteki borfesztivál és egy Szote klubbos bulival kezdődött, ami után nem sokat aludtam. Jött a szombat és a nagy nap amire sok ezren vártunk. Ismét hazánkba látogatott DJ.Tiesto és egy fergetes koncertet adott szombat este a HungExpo G pavilonjában. Akinek egy kicsit is bejön az elektronikus zene, az tudja, hogy ez az este kihagyhatatlan volt.



A jó zenéhez jó fények is dukálnak :)

Nagyságrendileg fél 5 körül lett vége a csinnadrattának, miután egy szobát akartunk bérelni, de érdekes módon 7 óra előtt erre nem lett volna lehetőség. Ezért Apolló barátommal beültünk a kocsiba és elindultunk... Szlovéniába, ami Pesttől még kb 530 km volt - persze mindezt úgy, hogy ez elmúlt 48 órában 3-4 órát aludtunk összesen.
De szerencsésen megérkeztünk. Soha nem voltam egy nagy hegy fan, de Bohinj nagyon megfogott. A Júliai Alpok lábánál fekő kisvárosban vagyunk. A hegycsúcsokat még hó fedi, de a levegő ma 26 fok volt. A levegő olyan tiszta, hogy az ember csak szívja, csak szívja magába, hogy megteljen a tüdeje. Persze amikor ideértünk, akkor sem az volt az első, hogy kipihenjük magunkat, hanem, hogy felfedezzük a környéket. Hát, mit mondjak, eszméletlen gyönyörű.
Mutatok is pár fotót:







Jelenleg itt tartunk időben. Még 2 napig maradunk. Holnap megint jelentkezem. Addig is élvezzétek a hosszú hétvégét :)
Tényleg nagyon jó itt minden, csak Ari kár, hogy nincs itt. De nem sokára lemegy a munkaszezon és, akkor majd együtt is elmegyünk valami szép helyre :)

8 megjegyzés:

Bíró Ágnes írta...

Wow! Gyönyörű helyeken jártok.

Secima írta...

Érezzétek jól magatokat! A képek csodásak. :)

Rucola Designs írta...

Amennyire nem az én világom ez a zene, annyira irigyellek ezért a csodás tájért! Várom a további képeket és beszámolót! :)

Kriszta (hozak) írta...

Ha látnád milyen sárga vagyok (na nem a májam miatt gondolhatod :-P )! Ez atáj fantasztikus! Fotókat és beszámolót még!

eralilla írta...

Éljen! Újabb úti-beszámoló! Nagyon szeretem ezeket. Jöhet jó sok kép és élmény. S előre is köszi. Érezd jól magad!

Christine írta...

Húúú, szép helyen jársz! Az utolsó fotó nekem nagyon bejön. :-))

Tinci írta...

Gyönyörű helyeken jártok, irigyellek is egy kicsit.

Unknown írta...

Csatlakozom az irigyek táborához. A buli, az utazás, a hely!!!!! Nem semmi lehet (lehetett). Gyönyörűek a fotók!!!!!