2009. november 29., vasárnap

Ismét egy jó hétvége

Először is köszönöm az érdekes hozzászólásokat az előző bejegyzéshez. Biztos sok mindenkinek igaza volt, aki úgy gondolta, hogy nem kéne fikázni a designereket. De úgy gondolom, hogy egy szabad országban élünk, ahol lehet véleményt nyilvánítani. A másik meg, hogy mivel annyira nem tetszettek a készletek, már korábban is megfordult a fejemben, hogy eljöjjek Tőle, de mindig vártam a változást, hogy esetleg a következő készlete tényleg egy bomba jó készlet lesz (a lehetőséget megadtam Neki). Itt most biztos felmerül a kérdés, hogy akkor minek jelentkeztem hozzá? Mert amikor CT call-ja volt még egy ingyenes készlete sem volt elérhető. Miután felvettek a csapatába (az elsők közt), akkor találkoztam először a termékekkel. Nem mondtam, hogy ultra gázok voltak a készletek, de dolgozom szerencsére olyan tervezőkkel, akik klasszisokkal jobb cuccot gyártanak. Így szerencsére megkönnyítette a dolgomat.
Illetve akik meg úgy gondolják, hogy én a más szemében a szálkát a sajátomban az erdőt sem, látom meg azok is tévednek. Tisztában vagyok a saját képességeimmel és tudom, hogy van jó pár elég gyenge oldalam, de ezzel szemben van elég sok olyan is, ami szerintem és mások szerint is elég jól sikerült. És ez nem a kiemelések számával arányos, hanem a vélemények és hozzászólások alapján. Remélem nem bántottam meg senkit ezzel a két részes intermezzoval. Arra kérek mindenkit, hogy aki úgy érzi, hogy nem inge, ne vegye magára. Köszi.

Más:
Kovaxka barátom ismét egy nagy lépést tett, hogy mint designer, világhírűvé váljon (Persze, mi mind tudjuk, hogy már a világhír ajtajában áll, de ezt Neki nem mondom, nehogy a fejébe szálljon a dicsőség). Szóval a nagy hír, hogy a DigiScrap3 után lehetőséget kapott, hogy a MLAS-nál is saját boltot nyisson. Ez a jó hír egyik fele. A másik pedig, hogy ennek örömére november 30 és december 6 között minden készlete 50%-kal kevesebbe kerül. :)


A képre kattintva már a boltban is vagy

Megint más: a hétvégét Budapesten töltöttem, ahol a Scrapbook Klubban megint egy csomó emberrel találkozhattam, beszélgethettem, majd ebédelhettem. A délutánt és az estét pedig Ervin barátommal, akivel már egy ideje nem volt lehetőségünk egy dumálni. Hát most bepótoltuk :)
De számomra a hétvége legnagyobb élménye, hogy vasárnap Secima Évivel és élete párjával Robival elmentünk az állatkertbe. Mivel mindannyian nagy szurikáta rajongók vagyunk és nem rég születtek szurikáta kölykök, ez volt a fő látnivaló számunkra.


Szerencsénk volt, mert épp elcsíptük az etetést is

Sajnos legalább 15-20 éve nem jártam a Budapesti Állatkertben, de meg kell hogy mondjam nemzetközi színvonalú az egész. És ha már ott voltunk, azért megnéztük az állatkert többi lakóját is. Nekem a másik 2 kedvencem a zsiráf és az elefánt. Náluk is jó sokat elidőztünk :)




Az elefántnál, pedig épp egy idomítást nézhettünk meg :)

Az elefántok iránti szeretet már gyerekkorom óta megvan. De amióta néhány éve voltunk elefánt szafarin egy kisebb dzsungelben, azóta pedig még jobban oda vagyok értük :)


Még szőke időszakomban :)

Szóval jól sikerült a hétvége. Remélem Nektek is :)

6 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Erre szoktam mondani, hogy nálunk világhírű! :D Köszi a hájpingot és örülök, hogy a vasárnapi program is ilyen remekül sikerült! Cukik a szurikáták! :)

Ányi írta...

Köszi a 7végi beszámolót, már hiányoltam! Nekem is nagy kedvencem a zsiráf :-)

Secima írta...

Örülök, hogy jól sikerült a hétvégéd és hogy együtt nézhettük meg a szurikátákat és a többieket az állatkertben. :))))

altalena írta...

Hű micsoda hétvége!!! Kovaxkának pedig gratulálok!!

Eszter(beszteri) írta...

Jó kis hétvége volt! És örülök, hogy végre találkoztunk személyesen is! :)
Az előző bejegyzéshez meg majd hozzászólok, ha alszanak a gyerkőcök... :)

Osli írta...

Nekem is jó volt az együtt töltött szombat, és örülök, hogy a vasárnapod is jól alakult.
Kovaxkánkat imádjuk továbbra is, és rém büszke vagyok rá én is :)