2010. február 28., vasárnap

OKC: Laura: Un air de Printemps

Az elmúlt napokban nem nagyon töltöttem fel semmit, pedig elég hatékony voltam. Mindenek előtt szeretném megmutatni az egyik OKC-s munkámat, amit Laurának a készletéből alkottam. Teljesen rá vagyok izgulva a sárga beütésű készletekre. Biztos mert annyira várom már a tavaszt :)
Ez a készlet is egy ilyen:


A készlet hétfőtől kapható Laura shopjában

És az oldalam, ami az aktuális kedvencem:


Felhasználtam:
Laura: Un air de Printemps

-------------------------------------------------------------

A másik dolog pedig, ami miatt elcsúsztam pár dologgal, az pedig, hogy belekezdtem az őszi nagy utazásunk fotókönyvébe (még időben - de ami késik, nem múlik :D) A héten elkészült eddig az első 24 oldal. Ha elkészül a könyv, ígérem azt is megmutatom :)

2010. február 19., péntek

Scrapbook: Veled minden jó...

Ma megint scrappelhetnékem támadt, de épp kifogytam a CT-s készleteimből. Ezért elővettem azt a készletet, amit nem rég szereztem, az egyik Scrap Barátom segítségével :) Köszi :)
És mivel semmi igazi ötletem nem volt, ezért egy olyan oldalt csináltam, ami épp kikívánkozott belőlem :) Szerintem nem is lett rossz :)


Felhasználtam:
AnnaBV: Live like you mean it kit


2010. február 18., csütörtök

OKC: TMA Designs: Be an Arteest

Újabb gyönyörű készletnél lehetett OKC-ra pályázni és újra kiválasztottak. Ahogy megláttam ezeket a színeket, tudtam, hogy alkotnom kell velük. Tervezője Lynn, azaz a TMA Designs annyira eltalálta az ízlésemet, mint ahogy Kovaxka szokta :)
Mutatom is a készletet:


A készlet kapható Faith Sisters-nél

És az oldalam, amelyen éppen Las Vegasban a Bellagio Hotel világhírű szökőkútja előtt álok. Ezt nem lehet megunni :)

2010. február 17., szerda

CT: Rucola Designs: Fresh & Wet alpha kit

A tegnapi szuper tavaszi Rucola Designs készletnek elkészült az alpha kitje. Szerintem ez is legalább olyan jó, mint a maga a készlet:


Már a MLAS-nál

A készlet annyira tetszik, hogy csináltam még egy oldalt, immáron felhasználva az alphákat is :)


Felhasználtam:
Rucola Designs: Fresh & Wet kit + alpha kit

2010. február 15., hétfő

CT: Rucola Designs: Fresh & Wet

Ti is annyira várjátok már a tavaszt, mint én? Ha minden igaz néhány napon belül megérkezik. Ezt bizonyítja Kovaxka, azaz a Rucola Designs legújabb tavaszi készlete. Az elemek és a színek is annyira vidámak és tavasziak, hogy az ember késztetést érez a vásárlásra és az alkotásra :)

Nézzétek csak:


Kapható Kovaxka MLAS shop-jában, ráadásul most akciós is


Annyira szép ez a készlet, hogy két oldalt is csináltam belőle:

A fotók egy pár évvel ezelőtti baráti kiránduláson készültek :)

2010. február 14., vasárnap

Valentin-napi kutyázás

Ma délután levittünk a kutyánkat egy kicsit a hóba. Igazából a mi kutyánk, csak a lakók a házban nem engedték, hogy itt legyen, így Ari anyukájáéknál él. Szegény Jerry (ja, mert ez a neve: Jerry Lee), már öreg és nagyon fájnak a hátsólábai, de akkor is a miénk. Készítettem pár fotót Róla.
Gyönyörködjetek Ti is benne:


MLAS születésnap

Több okból is jó ez a mai nap: vasárnap van, Valentin-nap van, MLAS születésnap van. Ennek örömére az MLAS-os tervezők egy tök jó kis blogvonatot hoztak össze. Az MLAS-os tervezők közül a kedvencem: Rucola Designs, azaz Kovaxka is összehozott egy mini kit-et.
Ez lenne az:

Kovaxka része ingyenesen letölthető a Rucola Designs blogjáról,
ahonnan a többi részt is begyűjtheted

Mindenki tudja rólam, hogy nem lelkesedek a rózsaszínért, de ez annyira tetszett, hogy már csak akkor tűnt fel a rózsaszín beütés, amikor elküldtem az oldalam belőle Kovaxkának :)


Felhasználtam:
Rucola Designs: The Celbrant freebie kit

2010. február 13., szombat

OKC: NZ Designz: Soft Spring

Mostanában nem volt szerencsém 3 CT-vel is (a tervezők családi okok miatt "visszavonultak"). Ezért úgy gondoltam, hogy inkább OKC-kre jelentkezem és tuti olyan készlettel dolgozhazok, ami igazán tetszik. :) Így tettem tegnap is és jelentkeztem Nina, aki NH Designz nével alkot, OKC-jára. Számomra nagyon tetsző tavaszi készletet jelentet meg Soft Spring névvel.

Mutatom a készletet:

Kapható Nina SDK shopjában és az ASS-nél

És az oldalam:


Felhasználtam:
NZ Designz: Soft Spring

2010. február 12., péntek

CT: Rebecca_PSP: Felicitous

Mától kapható Rebecca legújabb készletete Felicitous címmel. Ez vintage-os stílus még mindig kicsit távol áll tőlem(pedig a barnát tökre szeretem), de szerencsére jött az ihlet és sikerült is oldalt alkotnom :)
Mutatom a készletet:


1 hétig féláron kapható a MLAS-nál

És ez lett belőle:

Felhasználtam:
Rebecca_PSP: Felicitous

2010. február 11., csütörtök

OKC: Studio Rosey Posey: Love is...

Ismét jelentkeztem egy One Kit Call-ra. Most éppen Lorileihoz, aki Studio Rosey Posey néven alkot. Előre nem láttam, hogy mire vállalkozom, de egy igazi kis cuki készlethez jutottam :) Nagyon tetszik és nagy lelkesedéssel alkottam belőle.

Mutatom a készletet:

A készlet kapható Lor shopjában

És az oldalam:

Felhasználtam:
Studio Rosey Posey: Love is...

2010. február 8., hétfő

Scrapbook: Boldog névnapot

Tinci blogján jártam délután és gyönyörködtem a szebbnél szebb oldalaiban, amikor kiszúrtam egy tavaszi készletet. Le is szedtem hirtelen. Már annyira kivagyok a téltől, hogy muszáj volt valami tavaszit alkotnom :) És mivel ma van Aranka névnap és a valentin-nap is közeledik, így összekötöttem a kellemest a hasznossal és alkottam egy tavaszi-névnapi-szerelmes oldalt :)

Ilyen lett:

Felhasználtam:
Fanette Designs: Green Romantic

És mivel még Ari nem látta az oldalt, ezért meglepetésként itt fog vele találkozni :)
Ezért: Kicsim, Boldog névnapot!

CT: OsDesigns: Carnival

Mától kapható Osli legújabb készlete. Mivel a napokban megkezdődött a velencei karnevál, így a téma is pont aktuális: a karnevál :)
Mutatom is a készletet:

Kapható Osli KKK shopjában 40% kedvezménnyel

És az oldalamat:

Felhasználtam:
OsDesigns: Karnival kit

2010. február 5., péntek

CT: Rebecca_PSP: Vintage Euphoria

Összeállt Rebecca és Bubblescrap egy collab erejéig és egy vintage készletet hoztek össze. A stílus távol áll tőlem, de most ez tök bejön nekem. A készlet kapható Rebecca MLAS shopjában, ráadásul akciós áron.

És az oldalam:


Felhasználtam:
Rebecca_PSP (collab): Vintage Euphoria

2010. február 4., csütörtök

30 felett, már minden nap ajándék...

Mint sokan tudjátok a múlt hétvégén beléptem a 30-asok csapatába. Köszönöm mindenkinek aki ilyen-olyan formában (email, SMS, facebook, iwiw, fórum, személyesen) felköszöntött. Nagyon jól esett, hogy ennyien gondoltak rám.

Mindenkinek jut egy szelet...

A címben szereplő gondolatot az egyik barátom írta Nekem. Ezen elgondolkodva rájöttem, hogy van benne igazság. Ezért eldönöttem, hogy kicsit jobban fogom élni az életemet. Első lépésként hírtelen felindulásból kimentünk Londonba néhány napra kikapcsolódni.


Imádom Londont, a második otthonom :) Most semmi konkrét célja nem volt az utazásnak, csak mentünk :) Találtkoztunk kint Csabi haverom nővérével Babettel és Ari fiával. Az idő többi részében mentünk és ettünk :D

Megnéztünk egy igazi scrapbook boltot is. (néhány fotó a facebook-on). Életembe nem láttam még ennyi cuccot egyrakáson. :)

És ha más scrapbook: Secima Évitől kaptam ezt az oldalt a szülinapomra, köszi Évi :)

Littleboy by Aprilmouse
Molly and Max - template 5

Szóval összességében nagyon jól sikerült az elmúlt néhány napom. Remélem Nektek is :)