2010. június 15., kedd

CT: Rucola Designs aka Ildi Geist: Pendragon Legend

Kovaxka alias Rucola Designs aka Ildi Geist új boltot nyitott a Scrapbook Elementsnél, ahol egy picit más stílusú készleteket árul. Első itt megjelent terméke egy lovagos csodaszép készlet.


Itt kapható

A készlethez tartozik egy nyomtatható készlet is, amely tökéletes hibrid oldalak készítéséhez



Mutatom az oldalamat, amit a készletből alkottam - nekem úúúgy tetszik :)


-------------------------------------------------

Tegnap meg ma csak olyan lightos programjaink vannak, mint eddig: medence, hullámvasút, kis városnézés. Ezekkel inkább nem is untatok senkit, de ha minden úgy alakul, ahogy terveztük, akkor holnap hajnalban indulunk Miamiba :)
De azért azt elmondom, hogy a tegnapi hullámvasutazásban végre kipróbáltam, amit olyan régen akartam: a Sheikra nevűn az első sorban ültem és úgy mentem végig. Annyit kell róla tudni, hogy elvileg ez most a világ egyik legjobb hullámvasútja. a földhöz képes 93 fokkal "zuhansz" benne lefelé. úgy, hogy mielőtt elindul egy padlófékkel megáll, hogy biztos, ami biztos lásd, hogy merre lesz az arra :D

Mutatok róla egy videót (sajnos ezt nem én csináltam) - nem igazán lehet átérezni, hogy milyen is, de azért egy kis élményt ad.

6 megjegyzés:

Tinci írta...

HŰ, EZ A VIDEÓ NAGYON ÁLLAT! Én modjuk, nem szállnék fel rá semmi pénzért, de a lányom irigyli Tőled, hogy Te eljutottál oda! A sárkányos oldalad tényleg nagyon tetszik, tökéletes lett!

Rucola Designs írta...

Nagyon cuki a sárkányos oldal! :) Eszméletlen ez a hullámvasút, de én nem bírom az ilyesmit még lentről nézni se. :)

Kisnyul / Andi írta...

Házisárkányos oldal nagyon jó lett. Hullámvasútért nem irigykedem, nekem a videó is bőven sokk volt.

Janka írta...

Nekem sem tudnának annyi pénzt fizetni, amiért felülnék rá. Már a videóba is beledobogott a szívem :D Amikor először voltam itt, akkor elmentünk vidámparkba -- csak azért, mert már elfelejtettem, miért is nem járok én ilyen helyre. :D Felültem egy rakéta nevezetű kínzóeszközre, illetve valami pörgős-forgós izére... Még most is megfordul a gyomrom, ha rá gondolok :) Szóval, most már ismét tudom, miért nem fogok soha többet felülni semmi ilyesmire.

Nektek további jó szórakozást!!!

Secima írta...

Nem semmi élmény lehetett. :)

eralilla írta...

Milyen ari Ari, a házisárkány. Nagyon eredeti oldal.
Khmm ez a hullámvasút nem volt kicsit meredek, meg túl hosszú, meg .....